(ВИДЕО) Нови спорни моменти во надзорот над „Бехтел и Енка“: Фалат клучни документи за 23 експерти 

Анализата на достапната документација покажува дека во договорот за надзор над „Бехтел и Енка“ нема доказ за … Продолжи со читање (ВИДЕО) Нови спорни моменти во надзорот над „Бехтел и Енка“: Фалат клучни документи за 23 експерти