(ВИДЕО) Нов протест за „Монструм“ – блокирани неколку улици во Скопје

Ова не се први протести што ги организираат роднините на осудените. Тие протестираа и по завршните зборови … Продолжи со читање (ВИДЕО) Нов протест за „Монструм“ – блокирани неколку улици во Скопје