(ВИДЕО) Нов напад на Киев, нападната енергетската инфраструктура, експлозии и во неколку други градови

Руските сили ја нападнаа енергетската инфраструктура и предизвикаа неколку експлозии, по што над градот се издигна чад, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Нов напад на Киев, нападната енергетската инфраструктура, експлозии и во неколку други градови