(ВИДЕО) Нов инцидент на Косово: Од возило во движење пукано во две момчиња во Готовуша додека носеле бадниково дрво

Иако неколку очевидци го виделе регистарскиот број на возилото од кое се пукало, локалната полиција го пуштила … Продолжи со читање (ВИДЕО) Нов инцидент на Косово: Од возило во движење пукано во две момчиња во Готовуша додека носеле бадниково дрво