(ВИДЕО) Невладини алармираат за ризик од корупција во директната зделка со „Бехтел и Енка“ за изградба на автопати

Од Центарот за граѓански комуникации предупредуваат дека ексклузивните преговори со само една фирма за крупни инфраструктурни проекти … Продолжи со читање (ВИДЕО) Невладини алармираат за ризик од корупција во директната зделка со „Бехтел и Енка“ за изградба на автопати