(ВИДЕО) НАТО не му дава безбедносен сертификат на кандидатот за воен претставник на Македонија во Алијансата

Една година по номинацијата за воен претставник на земјава во НАТО, полковник Зоран Секуловски не е заминат … Продолжи со читање (ВИДЕО) НАТО не му дава безбедносен сертификат на кандидатот за воен претставник на Македонија во Алијансата