(ВИДЕО) Нашите деца не се експеримент, порачаа родители на протестот пред Влада

Се бара продолженото породилно отсуство да трае до Нова година, бидејќи сметаат дека до тогаш ќе има … Продолжи со читање (ВИДЕО) Нашите деца не се експеримент, порачаа родители на протестот пред Влада