(ВИДЕО) На повидок договор меѓу Синдикатот на УКИМ и Џафери: Колективен ќе има, но треба да се прецизира и покачувањето

Ветувањето од Џафери, според изјавите од синдикалците, е дека нов колективен договор ќе се потпише пред Нова … Продолжи со читање (ВИДЕО) На повидок договор меѓу Синдикатот на УКИМ и Џафери: Колективен ќе има, но треба да се прецизира и покачувањето