(ВИДЕО) На Курто Дудуш му никна дивоградба и пред општина, тој е рамнодушен

Дивоградбите се нормална појава во мојата општина, вели градоначалникот на Шуто Оризари, Курто Дудуш, и додава – … Продолжи со читање (ВИДЕО) На Курто Дудуш му никна дивоградба и пред општина, тој е рамнодушен