(ВИДЕО) Му наредив на Пентагон кинескиот балон да биде соборен што е можно побрзо, вели Бајден

По соборувањето на балонот за кој Соединетите Aмерикански Dржави (САД) се сомневаат дека е шпионски кинески балон, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Му наредив на Пентагон кинескиот балон да биде соборен што е можно побрзо, вели Бајден