(ВИДЕО) МПЦ-ОА: Спорните предлог-закони им овозможуваат права на одредени лица, но ќе ги загрозат на 99 отсто други

Црквата е жив организам кој е составен од конкретни луѓе, заедница која во себе има вредносен систем, … Продолжи со читање (ВИДЕО) МПЦ-ОА: Спорните предлог-закони им овозможуваат права на одредени лица, но ќе ги загрозат на 99 отсто други