(ВИДЕО) МПЦ ОА, како за ништо досега, се мобилизира за протест против предлог-законите за родова еднаквост и за матична евиденција

„Возљубени, секој од нас, но и сите заедно, имаме света должност она што сме го примиле и … Продолжи со читање (ВИДЕО) МПЦ ОА, како за ништо досега, се мобилизира за протест против предлог-законите за родова еднаквост и за матична евиденција