(ВИДЕО) Мораториумот за градење во Општина Центар повторно пред Уставен

На крајот на 2017 година Општина Центар прогласи мораториум на вкупно 31 детален урбанистички план. Чекорот значеше … Продолжи со читање (ВИДЕО) Мораториумот за градење во Општина Центар повторно пред Уставен