(ВИДЕО) Мицкоски од Благоевград: Не подгреваме тензии, обединуваме

Со македонскиот Устав, правото на сите малцинства е загарантирано и македонскиот Устав е согласно буквално сите меѓународни … Продолжи со читање (ВИДЕО) Мицкоски од Благоевград: Не подгреваме тензии, обединуваме