(ВИДЕО) Мицкоски ќе се обиде, со граѓански потписи, да го „урне“ законот за попис

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ повика на масовна мобилизација за да се соберат потписи за доставување предлог-закон за поништување … Продолжи со читање (ВИДЕО) Мицкоски ќе се обиде, со граѓански потписи, да го „урне“ законот за попис