(ВИДЕО) Мицкоски: Го повикувам Ковачевски на средба на која ќе одредиме датум за одржување предвремени избори

Претседателот на опозицијата го повика Ковачевски да размисли за оваа понуда, да не брза и порача дека … Продолжи со читање (ВИДЕО) Мицкоски: Го повикувам Ковачевски на средба на која ќе одредиме датум за одржување предвремени избори