(ВИДЕО) Мишел: Македонци, имате историска можност да кажете „да“

Тој нагласи дека македонскиот јазик е наш и предлогот го почитува тоа и потенцираше дека целото законодавство … Продолжи со читање (ВИДЕО) Мишел: Македонци, имате историска можност да кажете „да“