(ВИДЕО) „Микрофонот е ваш“: Ви побарале ли мито во Фондот за здравствено осигурување?

Во рубриката „Микрофонот е ваш“ продолжуваме со фокусот на т.н. ситна корупција. Нашите соговорници одговараат на прашања … Продолжи со читање (ВИДЕО) „Микрофонот е ваш“: Ви побарале ли мито во Фондот за здравствено осигурување?