(ВИДЕО) „Микрофонот е ваш“: Ви побарале ли мито на Клинички?

Во рубриката „Микрофонот е ваш“, наспроти јавното внимание на големата корупција, се фокусираме на т.н. ситна корупција. … Продолжи со читање (ВИДЕО) „Микрофонот е ваш“: Ви побарале ли мито на Клинички?