(ВИДЕО) Македонските тимови од ДЗС извлекоа преживеана жена од под урнатините во Турција

Тимовите од Дирекцијата за заштита и спасување (ДЗС) кои се упатија да помогнат во справувањето со последиците … Продолжи со читање (ВИДЕО) Македонските тимови од ДЗС извлекоа преживеана жена од под урнатините во Турција