(ВИДЕО) Македонија – Австрија со таткото на Горан Пандев

Ова е семејната куќа на Горан Пандев. Два часа пред старт на мечот со Австрија „360 степени“ … Продолжи со читање (ВИДЕО) Македонија – Австрија со таткото на Горан Пандев