(ВИДЕО) Лула ги посети демолираните институции во Бразилија и повика да се казнат „неофашистите“ што упаднаа во Конгресот

Лула не беше во Бразилија во моментот на нападот, но тој одржа говор обвинувајќи го Болсонаро за … Продолжи со читање (ВИДЕО) Лула ги посети демолираните институции во Бразилија и повика да се казнат „неофашистите“ што упаднаа во Конгресот