(ВИДЕО) Локализиран пожарот во Универзалната сала

Пожарот најверојатно ќе се гаси во текот на целиот ден, велат за „360 степени“ дел од пожарникарите … Продолжи со читање (ВИДЕО) Локализиран пожарот во Универзалната сала