(ВИДЕО) Лазарова-Трајковска не гледа проблем во тоа што на Стразбур му требаа пет години да се изјасни

Кога тој е пристигнат во 2017 година, Судот, според новата методологија за работа, не го рангирал како … Продолжи со читање (ВИДЕО) Лазарова-Трајковска не гледа проблем во тоа што на Стразбур му требаа пет години да се изјасни