(ВИДЕО) Куманово: Битка за гласовите на ВМРО-ДПМНЕ во вториот круг

Со минимално водство од 22 гласа независниот кандидат за градоначалник Максим Димитриевски во Куманово славеше победа по … Продолжи со читање (ВИДЕО) Куманово: Битка за гласовите на ВМРО-ДПМНЕ во вториот круг