(ВИДЕО) Ковид-19 прави промени во постелките кај родилките, докторите ќе проверуваат зошто

Под посебни протоколи за заштита од ковид-19, илјадници жени во време на епидемијата на свет ги донесоа … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ковид-19 прави промени во постелките кај родилките, докторите ќе проверуваат зошто