(ВИДЕО) Ковид-19: Битолското „гето“ како темпирана бомба

„Па нормално дека ќе фаќаат луѓето корона, што е ова? Ова не личи на улица. Мегленци сме!“ … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ковид-19: Битолското „гето“ како темпирана бомба