(ВИДЕО) Ковачевски: Реконструкцијата ќе внесе нова енергија и ќе стави точка на лагите за предвремени избори

Со новиот владин партнер, како што рече премиерот, во делот на владеење на правото и борбата против … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ковачевски: Реконструкцијата ќе внесе нова енергија и ќе стави точка на лагите за предвремени избори