(ВИДЕО) Ковачевски од Белград: Нема поголема глупост од границите на Балканот

Српската премиерка порача дека очекува кон иницијативата Отворен Балкан да се приклучат и другите земји од регионот … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ковачевски од Белград: Нема поголема глупост од границите на Балканот