(ВИДЕО) Ковачевски: Го исполнив ветувањето, не беше лесно, но морав да донесам храбри одлуки, ја повикувам опозицијата да се обединиме на патот кон ЕУ

Ова е прв официјален договор потпишан со ЕУ по започнувањето на преговорите. Договорот е потпишан на македонски … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ковачевски: Го исполнив ветувањето, не беше лесно, но морав да донесам храбри одлуки, ја повикувам опозицијата да се обединиме на патот кон ЕУ