(ВИДЕО) Ковачевски: Буџетот за 2023 година треба да донесе сигурност, стабилност и економски раст

Премиерот образложи дека фокусот на Предлог-буџетот е во неколку столба, односно справување со последиците од кризата и … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ковачевски: Буџетот за 2023 година треба да донесе сигурност, стабилност и економски раст