(ВИДЕО) Кошкање меѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ на плоштадот ВМРО

Симпатизери на политичките партии СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ влегоа во вербален дуел на плоштадот ВМРО во чија околина … Продолжи со читање (ВИДЕО) Кошкање меѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ на плоштадот ВМРО