(ВИДЕО) Казино во Дојран издава фалисификувани ковид сертификати, објавуваат грчки медиуми

Грчката телевизија Опен објави видео-сторија за казино во Дојран кое наводно издава фалсификувани ковид-сертификати. Во емитуваниот прилог … Продолжи со читање (ВИДЕО) Казино во Дојран издава фалисификувани ковид сертификати, објавуваат грчки медиуми