(ВИДЕО) Кавги во градското собрание за кој е крив за ЈСП: На Арсовска ѝ се чини дека има симпатична коалиција во Советот

ВМРО-ДПМНЕ ги нападна по директорот, градоначалничката, но и Владата дека се одговорни за состојбите во ЈСП, додека … Продолжи со читање (ВИДЕО) Кавги во градското собрание за кој е крив за ЈСП: На Арсовска ѝ се чини дека има симпатична коалиција во Советот