(ВИДЕО) Кавги ја прекинаа седницата за уставни судии: „Јовески нема да помине“, порача ВМРО-ДПМНЕ

Откако атмосферата не стивна по десетина минути надвикувања на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ со пратеничката Георгиевска, која е … Продолжи со читање (ВИДЕО) Кавги ја прекинаа седницата за уставни судии: „Јовески нема да помине“, порача ВМРО-ДПМНЕ