(ВИДЕО) Караџовски открива – какви мерки се на располагање пред воведување полициски час

Претседателот на Комисијата за заразни болести Жарко Караџовски, во дебата на „360 степени“, зборуваше за состојбата со … Продолжи со читање (ВИДЕО) Караџовски открива – какви мерки се на располагање пред воведување полициски час