(ВИДЕО) Како полициските хеликоптери го гасеа пожарот во кочанско

Во координација со противпожарните служби, останатите служби на терен и воздухопловите на Дирекцијата за заштита и спасување … Продолжи со читање (ВИДЕО) Како полициските хеликоптери го гасеа пожарот во кочанско