(ВИДЕО) Како на ЕВН Електрани да им продадеш ниви 40 пати поскапо од пазарната цена

Дел од нивите во делчевско кои ги купила ЕВН Електрани, случај за кој предистрага водат Управата за … Продолжи со читање (ВИДЕО) Како на ЕВН Електрани да им продадеш ниви 40 пати поскапо од пазарната цена