(ВИДЕО) Како ќе го вратат СДСМ на нозе – Филипче, Петровска, Деспотовски и Бајдевски пред камерата на „360 степени“

Со избор на нов лидер, а потоа и ново раководство, СДСМ ќе се обиде да се опорави … Продолжи со читање (ВИДЕО) Како ќе го вратат СДСМ на нозе – Филипче, Петровска, Деспотовски и Бајдевски пред камерата на „360 степени“