(ВИДЕО) Како го снема логото на Кембриџ од кембриџ-учебниците

За учебниците што државниот буџет го чинат и по 5 милиони евра годишно, „360 степени“ дојде до … Продолжи со читање (ВИДЕО) Како го снема логото на Кембриџ од кембриџ-учебниците