(ВИДЕО) Како функционира затворот во Струга: Мештани сведочат за неред, од ВИП-осудениците ни трага ни глас

„360 степени“ три дена ги следеше и регистрираше случувањата околу популарниот струшки затвор. ВИП-станарите ги немаше меѓу … Продолжи со читање (ВИДЕО) Како функционира затворот во Струга: Мештани сведочат за неред, од ВИП-осудениците ни трага ни глас