(ВИДЕО) Како дојде до ескалација на ситуацијата во Собранието на Косово

До ескалација на ситуацијата во Собранието на Косово дојде откако медиумите во Косово деновиве објавија серија прислушкувани … Продолжи со читање (ВИДЕО) Како дојде до ескалација на ситуацијата во Собранието на Косово