(ВИДЕО) Јотова му ги предаде бугарските документи на охриѓанецот Христијан Пендиков: И покрај насилството, остана доследен на своето потекло

Христијан Пендиков, пак, заблагодарувајќи се на бугарски јазик, се пожали дека Бугарите како него во Македонија трпат … Продолжи со читање (ВИДЕО) Јотова му ги предаде бугарските документи на охриѓанецот Христијан Пендиков: И покрај насилството, остана доследен на своето потекло