(ВИДЕО) Извештај: Османи од Софија се враќа со патоказ како да не дојде до блокада од Бугарија за ЕУ

Бугарската министерка за надворешни работи, Екатерина Захариева, по денешната средба со македонскиот колега Бујар Османи овде во … Продолжи со читање (ВИДЕО) Извештај: Османи од Софија се враќа со патоказ како да не дојде до блокада од Бугарија за ЕУ