(ВИДЕО) Историскиот натпревар на екран во домот на репрезентативецот Муслиу

Мечот со Австрија го следевме заедно со бабата и дедото на Висар – Пембе и Гафур Муслиу … Продолжи со читање (ВИДЕО) Историскиот натпревар на екран во домот на репрезентативецот Муслиу