(ВИДЕО) ИРЛ: Токсично масло, увезено како мазут, се користело како гориво во фирми и институции во земјава

Најголем „клиент“ на компанија од Кичево, која го увезувала спорното масло од Чешка преку Босна и Херцеговина, … Продолжи со читање (ВИДЕО) ИРЛ: Токсично масло, увезено како мазут, се користело како гориво во фирми и институции во земјава