(ВИДЕО) Интервју на Заев за БГНЕС: Испративме документ дека немаме територијални претензии, нема да се мешаме во внатрешните работи и немаме побарувања за малцинствата

Овој меморандум мора да биде одобрен од двете меѓувладини комисии. Владата на Северна Македонија ќе го објави … Продолжи со читање (ВИДЕО) Интервју на Заев за БГНЕС: Испративме документ дека немаме територијални претензии, нема да се мешаме во внатрешните работи и немаме побарувања за малцинствата