(ВИДЕО) И да врне и да вее, пакетот во Пошта останува

„360 степени“ продолжува со серијалот теренски истражувања во кои го тестираме квалитетот на услугите што државните институции … Продолжи со читање (ВИДЕО) И да врне и да вее, пакетот во Пошта останува