(ВИДЕО) Христијан Мицкоски ќе раководи влада со 23-ца министри – кои се најсериозните кандидати

Од 23-цата министри, 20 ќе бидат со ресор, а тројца без портфолио. Поделбата на ресорните министерства би … Продолжи со читање (ВИДЕО) Христијан Мицкоски ќе раководи влада со 23-ца министри – кои се најсериозните кандидати