(ВИДЕО) Границите за ископ на песок во Коњари се во зоната на плавење на Пчиња – првично утврдиле од УХМР

Инспекторатот за животна средина и Техничкиот инспекторат побарале и добиле засега прелиминарни резултати од Управата за хидрометеоролошки … Продолжи со читање (ВИДЕО) Границите за ископ на песок во Коњари се во зоната на плавење на Пчиња – првично утврдиле од УХМР